Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@22:21:26 GMT

نقاط قوت و ضعف سریال«نجلا۲»|قصه تلاقی عشق و مجاهدت

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۸۰۱۱۶

نقاط قوت و ضعف سریال«نجلا۲»|قصه تلاقی عشق و مجاهدت

به گزارش خبرنگار تلویزیون خبرگزاری فارس، سریال «نجلا۲»یک مجموعهٔ تلویزیونی ایرانی به کارگردانی آقای «خیرالله تقیانی پور» و تهیه‌کنندگی آقای «سعید سعدی» است.

قصه نجلا، عاشقانه‌ای در دل دل جنگ

سریال «نجلا۲»که فصل اول آن سال ۱۳۹۹ به نمایش درآمد، یک داستان عاشقانه را روایت می‌کند که در سال ۵۸ اتفاق می‌افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عَبِد برای آنکه نجلا ازدواج با او را بپذیرد، تن به سفری خطرناک می‌دهد که در پی آن دستگیر و ناپدید می‌شود. نجلا منتظر عبد است و راضی نمی‌شود که با مرد دیگری ازدواج کند. 

سریال نجلا۲، روایت کننده ماجرای عاشقانه میان «عبد» و «نجلا»است، عاشقانه‌ای که فصل نخست آن بستر روزهای پرتلاطم سال ۱۳۵۸ در خوزستان و عراق روایت شد، زمانه‌ای که یک‌ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی،  ضدانقلاب در جای جای ایران از جمله در خوزستان و شهرهای مرزی آن مشغول خرابکاری بود. «نجلا» با نمایش فضای سیاسی حاکم بر شهرهای مرزی درکنار وضعیت سیاسی حاکم بر کشور عراق به‌خوبی و ملموس توانست وضعیت مردمان عراق  قبل از حمله صدام به ایران و  مظلومیت آن‌ها در مقابل صدام‌حسین دیکتاتور، استخبارات و بعثیون را به تصویر بکشد. «نجلا»در فصل نخست، داستان خود را با نمایش  اربعین سرخ آن سال به اوج برد و در موقعیتی حساس و میان مرگ و زندگی شخصیت‌هایش را رها کرد و حالا بعد از گذشت دو سال به سراغ آن‌ها رفته تا زندگی پرفراز و نشیب نجلا و عبد را در کنار مردم خوزستان آن هم در آغاز جنگ تحمیلی روایت کند.

نگاهی به نجلا از منظری هم‌دلانه؛ عاشقانه‌ای برای وطن

فصل دوم «نجلا» بیشتر از آنکه داستان عاشقانه نجلا و عبد باشد، روایتی صادقانه و ملموس از عاشقی مردم غیور خوزستان نسبت به وطن است. فضای ترس و دلهره توأم با دلاوری و سرسختی مردمان جنوب در سال‌های جنگ به خوبی در این عاشقانه گنجانده شده و این مهم‌ترین ویژگی سریال «نجلاست» تا جایی‌که می‌توان در کنار سریال «کیمیا» آن را روایتی تاریخی و مستند، درعین حال دراماتیک و عاشقانه از دوران جنگ تحمیلی دانست.

دوربین «نجلا۲» این بار نه تنها راوی خط مقدم و رشادت‌های رزمندگان بلکه راوی زندگی نابه‌سامان و آشفته مردم کوچه و بازار آن روزهای خوزستان و تلاش همه جانبه آن ها برای حفظ شهرشان در برابر اشغالگران است. از سوی دیگر  «نجلا» با نزدیک‌تر شدن به نیروهای نظامی و مردمی عراق تصویری از آن‌ها به مخاطب نشان می‌دهد که تا به حال در کمتر سریال یا فیلمی درباره دفاع مقدس دیده‌ایم. فیلمساز هم به نیروهای ایرانی مزدور که در زمین عراق بازی می‌کنند پرداخته یادمان بیاید نقش دکتر خائن را و هم به نیروهای عراقی مردمی چون عباس و دوستانش و حتی_سلیمه_ دختر ژنرال پرداخته که مخالف این تجاوز هستند.

ویژگی دیگر سریال «نجلا۲» حضور بعثی‌های باهوش و زیرک داستان است، برخلاف سریال‌های اینچنینی که بعثی‌ها  را احمق و ساده‌لوح نشان می‌دهند، «نجلا» توانسته از یک سو با نمایش نقشه‌های پیچیده و مخفی عدنان و ژنرال و از سوی دیگر با نمایش صحنه‌های مربوط به کتک خوردن زندانیان، کار زندانیان در کارگاه‌های زندان، لج و لجبازی مسئول زندان با عبد و عطا، طراحی نقشه‌های پیچیده و تحمل رنج‌های فراوان عبد برای فرار از زندان، شرایط سخت زندان‌های عراق را به‌خوبی برای مخاطب ترسیم کند و تصویری واقعی از دشمنی نشان دهد که ۸ سال به خاک‌ ما تجاوز کرد.

«نجلا۲» برای فرار از تلخی و سیاهی داستانش بخصوص در فصل دوم، به واسطه حضور شخصیت‌های شیرین و عطا چاشنی طنز هم دارد تا  مخاطب را در به تصویر کشیدن بخشی از تاریخ معاصر کشورمان به خوبی با خود همراه کند.


به نظر می‌رسد تغییر بازیگر نجلا در فصل دوم ضربه‌ای به داستان وارد نکرده و محیا دهقانی بخوبی از پس ایفای این نقش برآمده اما شخصیت پردازی «نجلا۲»در فصل دوم بدرستی صورت نگرفته است و نجلا در این فصل تکلیفش با خودش مشخص نیست چه برسد به عبد. مخاطب اصلا نمی‌تواند دلیل روی‌گردانی گاه و بیگاه او از عبد را درک کند. همچنین وجه مادرانگی نجلا در داستان بسیار کمرنگ است که جای بسی تعجب دارد،  آن هم با شناختی که مخاطب از زن و مادر ایرانی دارد.

نگاهی انتقادی به سریال نجلا؛ فقدان سیر منطقی و ضعف‌های ساختاری

از منظری انتقادی اگر ساختار این سریال را مورد واکاوی قرار دهیم می‌توان نوشت قصه سریال نجلا ضعیف است و سیر منطقی، واقعی، موقعیتی و تاریخی ندارد. تکلم بازیگران به زبان فارسی با لهجه محلی جنوبی و زبان عربی با لهجه محلی مردم آبادان و خرمشهر روی هم رفته با تکلم نظامیان بعثی به زبان عربی با لهجه عراقی خلط شده و با واقعیت گویشی منطقه، سنخیت ندارد.

به زعم منتقدین، موسیقی و ترانه‌های «ناظم الغزالی» عراقی و «عبدالحلیم حافظ» مصری، همسان با صحنه‌های جنوب کشورمان و یا اردوگاه اسرای ایرانی در عراق به خوبی و به‌جا انتخاب نشده است. سناریو دارای اشکالات عدیده است. «عباس» برادر «نجلا»، شخصیت‌پردازی نشده و حضورش در عراق که مورد تعقیب حزب بعث است، مبهم است. «عدنان» (افسر بعثی) که به راحتی بین عراق و ایران و بالعکس، تردد می‌کند، واقعیت ندارد و کاملا اشتباه است. مسلح بودن چند نفر دست نشانده و عمیل رژیم بعثی و به ویژه اسلحه کشیدن آن‌ها در ملأ عام در هنگام مرافعه با عَبِد در بیمارستان به دور از واقعیت است و با رویدادهای قبل و زمان جنگ، منافات دارد. ضعف تکنیکی و محتوایی سناریو، زحمات گروه کارگردانی را کم رنگ کرده است.

 اصلی‌ترین مسئله، داستان پردازی در این فصل است که روی آن باید کار می‌شد و نویسندگی داستان تقویت می‌شد؛ داستانی که فراز و فرودها سر جای خودش باشد و قهرمان مشخص باشد و مشخص شود که قهرمان اصلی کیست؟ به زعم منتقدین اساسا قصه‌هایی که قهرمان دارد، تکلیف قهرمان باید معلوم شود. اگر تک قهرمان است، مشخص شود، اگر دو یا سه قهرمان دارد، باید همدیگر را پوشش دهند و ضعف‌های همدیگر را تکمیل کنند و شخصیت‌ها رو به جلو باشند. به نظر می‌رسد در فصل دوم بر روی این‌ها کار نشده است. 

محمدتقی فهیم ـ منتقد سینما و تلویزیون ـ با اعتقاد بر اینکه این سریال در فصل اول کار قابل تامل و تحمل‌تری بود، گفت: این سریال در ابتدا امتیازش را از تازگی آدم‌ها و کاراکترهایش می‌گرفت و اساسا یکی از مولفه‌های اصلی هر کاری، نو بودن اثر است و اینکه وقتی مخاطب کار را می‌بیند به ذهنش می‌آید که تاکنون چنین اثری را ندیده است یا این نوع فضاها را کمتر دیده است. این ویژگی در فصل اول «نجلا» مشهود بود و تازگی داشت. 

وی با بیان اینکه داستان «نجلا» در فصل اول فضای تازه‌ای داشت، درباره‌ ویژگی‌های داستانی که در فصل اول درست روایت شد، عنوان کرد: فضای قبل از جنگ و تلاطم‌های داستانی جنگ در جنوب و در عین حال یک قصه‌ فرعی عاشقانه که در دل فضاسازی‌ها و مسائل مختلف پررنگ شده و مهمتر از آن دو شخصت سریال که جلوه‌ خوبی در کار داشتند، به ویژه کاراکتر «نجلا» با بازی بازیگر اصلی آن، نسبت به بقیه سریال کشش بیشتری برای مخاطب ایجاد می‌کرد و در آن مخاطب با زنی روبه رو بود که اقتدار دارد و دارای تفکر است، هیاهو و استراتژدی دارد. اما در فصل دوم به نظر می‌رسد کار لازمی صورت نگرفته است.

راهکارهایی برای نجات نجلا

راهکار نجات و تقویت محتوایی سریال نجلا بازنویسی سناریو بوده است و اکنون در صورت ادامه تولید، باید این امر رعایت شود، ضمناً این بازنویسی باید حامل پیام به جامعه هدف باشد و هدفمند شود.

انتخاب ناظر کیفی کارشناس و مشرف به فرهنگ آن منطقه و رویدادهای سال‌های ۵۶ تا بعد از جنگ تحمیلی آن موقعیت جغرافیایی، موجب تقویت سریال می‌شود و در ثبت وقایع تاریخی آن دوره حساس، اثربخش است.

بخش‌هایی از این سریال در قالب کارهای اطلاعاتی ـ جاسوسی و امنیتی می‌گنجد که لازم بود بر روی شخصیت‌های این بخش بسیار کار شود و نیازمند یک داستان قدرتمندتر بود. در حال حاضر یک ضلع مثلث عاشقانه فیلم در دامن نیروهای دشمن است که این موضوع هیچ کمکی به داستان اصلی نمی‌کند به نوعی که گره افکنی و گره‌گشایی بر سر جای خود به درستی انجام نمی‌شود و ساده انگارانه است.

انتهای پیام/2

منبع: فارس

کلیدواژه: سریال نجلا جنگ تحمیلی شبکه سه سیما سریال نجلا فصل اول فصل دوم شخصیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۸۰۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2

پس از عرضه موفق اولین نسخه از کنسول پلی‌استیشن، سونی راه آینده خود در عرضه جهان دیجیتال را پیدا کرد.

اختصاصی طرفداری - دومین کنسول بازی ویدیویی خانگی سونی که PlayStation 2 یا به اختصار PS2 نامیده می‌شود، در سال 2000 عرضه شد. پیشرفت خیره‌ کننده چه در بخش سخت افزار و چه در نرم افزار، باعث شد این کنسول تنها در عرض پنج سال از زمان عرضه بیش از 100 میلیون نسخه فروش داشته باشد (برای مقایسه باید بدانید که کنسول PS5 پس از چهار سال از زمان عرضه تنها 50 میلیون نسخه فروش داشته است). همچنین این رقم تا پایان سال 2013 که سونی به صورت رسمی از این کنسول پشتیبانی می‌کرد، به عدد شگفت انگیز 156 میلیون نسخه رسید. پلی‌استیشن 2، بی‌شک برترین کنسول تاریخ بازی‌های ویدیویی است. تغییری که این کنسول با خود به همراه آورد، شاید تا سال‌ها در این صنعت تکرار نشود؛ چرا که میزان فروش، محبوبیت و البته موفقیت پلی استیشن 2، مواردی است که کم‌تر کنسولی می‌تواند به آن‌ها دست پیدا کند.

پرفروش‌ترین بازی این کنسول، جی تی اَی: سن آندریاس با فروش حدود 27 میلیون نسخه بود. همچنین آخرین بازی که برای آن عرضه شد PES 2014 بود. در این فهرست به معرفی پنج بازی برتر این کنسول می‌پردازیم. نسبت به سایر نسخه‌های PlayStation، به دلیل حدود 14 سال مداوم تولید و پشتیبانی، کنسول PlayStation 2 قاعدتاً دارای گستره‌ بازی‌های بسیار بیشتری است و همین موضوع انتخاب چند بازی خوب را سخت می‌کند و به همین دلیل بسیاری از شما خوانندگان این مطلب ممکن است با انتخاب این بازی‌ها مخالف باشید. لطفا از بخش نظرات استفاده کنید و پنج بازی برتر را به انتخاب خودتان با ما به اشتراک بگذارید.

بهترین بازی مجموعه متال گیر؛ سفر مخفی‌ به عمق میدان تاریخ سیاسی نوین Metal Gear Solid 3: Snake Eater

نام بازی: Metal Gear Solid 3

سال انتشار: 2004

نام ناشر: کونامی

میزان فروش: 4 میلیون نسخه

بازی Metal Gear Solid 3 یک بازی ویدیویی در سبک مخفی‌کاری و اکشن به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی هیدئو کوجیما است.‌ به مانند نسخه‌های پیشین این سری، گیمر کنترل شخصیت اسنیک را به دست گرفته و باید بدون شناسایی شدن از خطوط دشمن عبور کند. اگر چه اسنیک دارای سلاح‌های گوناگونی است و می‌توان دشمنان را با این سلاح‌ها نیز از پای درآورد، اما تأکید بازی در استفاده از مخفی‌کاری و اجتناب از مبارزه و استفاده از این سلاح‌ها است. تفاوت آن با نسخه‌های قبلی این است که این بازی یک پیش‌درآمد برای مجموعه است که داستان آن در دوران جنگ سرد و در دهه 1960 رخ می‌دهد. اسنیک مأموریت دارد تا به اتحاد جماهیر شوروی نفوذ کند و یک جناح نظامی سرکش به نام واحد کبرا را از میان ببرد.

این بازی دارای یک سیستم استتار جدید بود که به بازیکن اجازه می‌دهد با محیط اطراف خود ترکیب شود و به طور موثرتری از شناسایی دشمن فرار کند؛ مثلا می توانید وانمود کنید که یک جعبه مقوایی هستید! جنبه‌های بقا محور بازی، مانند تغذیه با شکار حیوانات و درمان جراحات وارده، لایه جدیدی از عمق و واقع گرایی را به تجربه گیم پلی اضافه کرد. بازی Snake Eater همچنین شامل چند باس فایت نمادین مانند The End بود که در آن باید راهی برای پیشی گرفتن از یک پیرمرد تک تیرانداز بسیار ماهر که حتی می‌تواند چندین روز را بدون آب و‌ غذا در یک نقطه بی‌حرکت بماند پیدا کنید. این بازی فوق العاده است و باید هر گیمری آن را امتحان کند. به هر حال این بازی یکی از بهترین نسخه های سری متال گیر است که برای افرادی که قصد ورود به این جهان را دارند، بسیار مناسب است. موفقیت این بازی نه تنها به گرفتن نمرات بالا از منتقدان خلاصه نمی‌شود بلکه فروش بالای آن‌ در سراسر جهان نیز نمودی از موفقیت این بازی است.

 

کنسول پلی‌استیشن 2 این امکان را داشت تا با اضافه کردن برخی تجهیزات، آن را به یک کامپیوتر لینوکس تبدیل کنید!

سن آندریاس تجربه غرق در یک بازی جهان‌باز با داستانی از دوستی و خیانت Grand Theft Auto: San Andreas

نام بازی: Grand Theft Auto: San Andreas

سال انتشار: 2004

نام ناشر: راک استار گیمز

میزان فروش: 27.5 میلیون نسخه

از مجموعه جهان GTA سه بازی برای کنسول PS2 منتشر شد که به ترتیب GTA III در سال 2001، GTA Vice City در سال 2002 و GTA: San Andreas در سال 2004 هستند. به دلیل کیفیت مطلوب بازی‌های راک استار هر کدام از این سه بازی می‌توانستند در این فهرست حضور داشته باشند، اما به ناچار باید یک بازی را انتخاب می‌کردیم که قطعا انتخاب ما سن آندریاس است؛ چون بازی کاملتری نسبت به دو نسخه دیگر به حساب می‌آید. این بازی داستان «سی‌جی» را دنبال می‌کند که پس از قتل مادرش به خانه بازمی‌گردد و در حالی که با مقامات فاسد و جنایتکاران قدرتمند درگیر می‌شود، به باند سابق خود و زندگی جنایتکارانه‌اش کشیده می‌شود.

در این بازی علاوه بر ارجاع به عناصر و مکان‌های واقعی، به داستان‌ها و حوادث واقعی نیز می‌پردازد؛ همچون رقابت بین باندهای خلافکاران، همه‌گیری کراک در ایالات متحده آمریکا در دههٔ 80 میلادی و... . نکته دیگر در انتخاب این بازی این است که به عنوان پنجمین قسمت از سری بازی GTA برخی عناصر گیم پلی امروزی این سری جهان‌باز در این بازی معرفی شده است. از جمله مکانیزم‌ سبک نقش‌آفرینی، گزینه‌های سفارشی سازی ظاهر لباس و وسایل نقلیه، یک مجموعهٔ وسیع از فعالیت‌ها و مینی‌گیم‌ها و انجام قمار. همچنین باید دقت کرد که این بازی با فروش بیش از 27.5 میلیون نسخه پر‌فروش ترین بازی کنسول PS2 نیز به حساب می‌آید. به هر حال بازی GTA San Andreas نه تنها یکی از بهترین آثار راکستار است، بلکه یکی از برترین بازی‌های تاریخ صنعت گیم هم به حساب می‌آید.

 

پلی استیشن 2 در سال ۲۰۰۰ عرضه شد و در سال ۲۰۰۶، کنسول پلی استیشن ۳ جای آن را گرفت؛ اما سونی پشتیبانی از این کنسول را متوقف نکرد و تا سال 2013 برای آن بازی عرضه می‌کرد.

به دنبال نجات دختر رئیس جمهور در جهان آخرالزمانی رزیدنت ایول Resident Evil 4

نام بازی: Resident Evil 4

سال انتشار: 2005

نام ناشر: کپکام

میزان فروش: 12.3 میلیون نسخه

اگر عاشق بازی‌های ترسناک هستید، امکان ندارد که با سری رزیدنت اِیول آشنا نباشید و اگر طرفدار این مجموعه هستید پس کاملا در جریان هستید که نسخه چهارم این بازی ترسناک و بقا محور بهترین و محبوب‌ترین نسخه از این جهان به شمار می‌رود که در سال 2005 ابتدا برای نینتندو و سپس برای پلی‌استیشن 2 عرضه شد. رزیدنت ایول ۴ امتیازات بسیار بالا و تحسین‌های زیادی را دریافت کرد؛ مثلا میانگین امتیازات این بازی در متاکریتیک ۹۶ است و حتی به عنوان بهترین بازی سال ۲۰۰۵ انتخاب شد. داستان بازی به ۶ سال پس از نابودی شهر راکون مربوط می‌شود. شخصیت اصلی بازی لیان باید نخستین مأموریت خود را در قالب مسئولیت جدید یعنی حضور در تیم حفاظت از رئیس جمهور آمریکا انجام دهد. اشلی گراهام، دختر رئیس‌جمهور آمریکا، توسط گروهی نامشخص ربوده شده‌ است. لیان وظیفه دارد او را نجات داده به وطن بازگرداند.

اطلاعات جاسوسی نشان می‌دهد دختری که بسیار شبیه اشلی است، در یک دهکده دیده شده‌ است. بدون شک بازی Resident Evil 4 یکی از بهترین بازی های ترسناک تمام دوران است. هر‌ چند در بیشتر اوقات در بازی ژانر اکشن از درونمایه ترسناک آن پیشی می‌گیرد، اما عناصر بسیار ترسناکی نیز در بازی وجود دارد. یکی از نکات منفی بازی اشلی است که از او به عنوان آزاردهنده ترین NPC تمام دوران یاد می‌شود و بازی را به یک ماموریت اسکورت طاقت فرسا تبدیل می‌کند. بیشتر مواقع اشلی خود را در معرض خطر قرار می‌دهد و سپس هیچ تلاشی برای فرار یا مبارزه نمی‌کند و یا در بقیه مواقع دشمن او را می‌گیرد و سعی می‌کند او را با خود ببرد. با تمام آنچه گفته شد، RE4 توانست تاثیر زیادی در ژانر وحشت داشته باشد. بازسازی این بازی در سال 2023 نیز بسیار مورد تحسین قرار گرفت و برخی ادعا می‌کنند که یکی از بهترین بازسازی های تمام دوران است.

 

یک گیمر به نام Dan Holmes که از طرفداران کنسول پلی استیشن ۲ بود، تصمیم گرفت نام خود را به پلی استیشن 2 تغییر بدهد!

 

پنجه در پنجه خدایان باستانی با داستان اساطیری کریتوس God of War 2

نام بازی: God of War 2

سال انتشار: 2007

نام ناشر: سونی

میزان فروش: 4.2 میلیون نسخه

اگر یک‌ بازی هک اند اسلش به سبک انتقام‌جویی و داستان‌سرایی به روایت اساطیر یونان باستان می‌خواهید، خدای جنگ‌ اینجاست جایی که کریتوس بدون رحم به مبارزه ادامه می‌دهد. داستان این بازی در مورد شخصیتی اساطیری به نام کریتوس است. او در یکی از نبردهای خود مردم یک روستا را نابود می‌کند و بعدا متوجه می‌شود همسر و فرزندانش نیز در میان مردم روستا بودند. پس از مدتی متوجه می‌شود آرس، مقصر این حادثه است. کریتوس از این حادثه به خشم قابل درکی می رسد و تنها هدف او گرفتن انتقام است. در این راه او با هیولاهای بی‌شماری مبارزه می‌کند.

بازی‌های جدیدتر God of War بر داستان‌گویی حماسی و اسطوره‌ای تمرکز دارند. در حالی که چند بازی اول تماماً به اکشن و مبارزات خشونت آمیز تکیه داشت. اشتباه برداشت نکنید قسمت‌های جدید دارای موسیقی و روایت شگفت انگیزی هستند؛ اما جایی که کریتوس می‌درخشد یک کلمه است: مبارزه. نکته جالب در مورد خدای جنگ ۲ این است که این بازی در سال 2007 برای پلی استیشن 2 عرضه شد. این در حالی بود‌ که چند ماه قبل کنسول پلی استیشن 3 به بازار آمده بود؛ با این حال این بازی برای PS2 عرضه شد و‌ دلیل آن هم به گفته سازندگان این بود که در آن زمان بیش از 100 میلیون دستگاه PS2 در بازار وجود داشت و بازار آن قطعا بسیار بهتر بود. سری God of War از زمان عرضه اولین نسخه‌اش تا به امروز همواره جزو بهترین و ماندگار‌ترین عنوان‌های تاریخ صنعت بازی بوده است. نام شخصیت اصلی آن، یعنی کریتوس نیز نامی آشنا در میان تمامی گیمر‌های قدیمی و جدید است.

 

پلی‌استیشن 2 از نتفلیکس پشتیبانی می‌کرد. این کنسول قادر بود تا با نصب یک برنامه مخصوص از طریق یک دیسک اختصاصی، فقط و فقط در کشور برزیل از سرویس نتفلیکس پشتیبانی کند. اما چرا نتفلیکس و چرا تنها در برزیل؟ هیچوقت به این دو‌ سوال جواب داده نشد.

 

غول کشی در سرزمین ممنوعه Shadow of The Colossus

نام بازی: Shadow of The Colossus

سال انتشار: 2005

نام ناشر: سونی

میزان فروش: 3 میلیون نسخه

بازی دربارهٔ شخصیتی به نام واندا است که همراه اسب باوفایش آگرو، وارد سرزمین ممنوعه می‌شود. در آنجا متوجه می‌شود یک دختر در طلسمی گرفتار شده که با نابود کردن 16 هیولای کلوسوس می‌توان او را نجات داد. سلحشور جوان این چالش را می‌پذیرد و تصمیم می‌گیرد تا این دختر را نجات دهد. شاید بسیاری از گیمر‌های نوجوان این بازی را به یاد نیاورند و از حضور این بازی در صدر لیست تعجب کنند. دلیل این انتخاب گرافیک خیره‌کننده، موسیقی متن شاهکار و داستانی تاریک و عمیق است.

در این بازی که بسیاری آن را پیشگام و جلوتر از زمان خود می‌دانند، بازیکن باید 16 باس را شکست دهد و نکته جالب اینکه هر کدام از آن ها به تنهایی با یک مکانیزم جدا قابل شکست دادن هستند و این خود چالشی بسیار بزرگ برای گیمر است. این بازی در زمان عرضه هیچگونه شباهتی با بازی‌های قبلی یا هم نسل خود نداشت و زمانی متوجه داستان عالی این بازی می‌شوید که پس از کشتن تمام غول‌ها به پایان احساسی بازی برسید و چنان تحت تاثیر آن قرار بگیرید که لذت تجربه Shadow of the Colossus و همچنین کیفیت بالای داستان خاص آن تا مدت‌ها از ذهن‌تان پاک نشود. پس از گذشت ۱۳ سال از انتشار نسخه اصلی و در سال 2018 این بازی در قالب یک ریمستر برای پلی‌استیشن 4 منتشر شده است.

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • غرق در نوستالژی؛ بهترین بازی‌های PlayStation 2
  • واکنش نشریۀ 29 ساله به حذف سریال «حشاشین» از شبکۀ نمایش خانگی/ علاقه ایرانیان به داستان حسن صباح تاریخی است؛ نسازی، می‌سازند(+ جلد)
  • خواننده اصلی یکی از عاشقانه‌ترین ترانه‌های ایران پیدا شد + فیلم
  • داستان نامگذاری خلیج فارس + فیلم
  • زبان از بیان خدمات آیت الله جزایری برای انقلاب قاصر است
  • سردار سلامی: رهبر انقلاب فرمودند سپاه در بحث آموزش مجاهدت کند
  • داستان حذف معافیت مالیاتی باشگاه‌های ورزشی
  • معلمی از نگاه معارف اسلامی یک شغل نیست، بلکه یک مجاهدت است
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه