Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در این سال‌ها کمتر دیده شده که یک زن شخصیت اصلی یا همان قهرمان یک سریال را برای تلویزیون بازی کند. سال گذشته فصل نخست سریال «نجلا» به کارگردانی خیراله تقیانی پور از شبکه سه پخش شد. سریالی که محوریت آن را دختری به نام نجلا بازی می‌کرد. دختری ایرانی عراقی که در زمان جنگ از کشور خود بیرون رانده شده بود و حالا قصه‌هایی برای خود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روز‌ها فصل دوم این مجموعه تلویزیونی در حال تصویربرداری است. در این گزارش بنا داریم نگاهی اجمالی بر داستان این سریال و حواشی آن از جمله تغییر بازیگر نقش اصلی آن داشته باشیم.

بیشتربخوانید

ایفای هر نقشی دشواری‌های خاص خود را دارد/ انسان آرامی هستم  سریال اربعینی تلویزیون

سریال «نجلا» از همان روز‌های ابتدایی که وارد مرحله تصویربرداری شد، بنا بود در محرم و صفر پخش شود که مناسبتی هم با این ماه داشته باشد. اما به دلایل مختلفی از جمله آماده نبودن کار و شرایط تولیدی زمان بر در دوران کرونا، سریال برای مناسبت اربعین آماده پخش شد. اما هنوز مشخص نیست که فصل دو این سریال در چه مناسبتی روی آنتن می‌رود.

 سریالی در ۱۵ قسمت

«نجلا» در ۱۵ قسمت به قلم سید حسین امیرجهانی و مهدی حمزه به نگارش درآمد. امیرجهانی سریال حکایت‌های کمال، پدر و ... را در کارنامه کاری خود دارد. همچنین مهدی حمزه سریال‌های پرده نشین، زیر هم کف، دلدار و ... را برای تلویزیون نوشته است. فصل دو این سریال در ۳۲ قسمت به نگارش درآمده است.

قصه عشق پسر ایرانی به دختر عراقی

داستان سریال نجلا شاید برای اولین بار در قالب یک سریال به تصویر کشیده می‌شد. درست در روز‌های پایانی سال ۵۸ قصه عاشقانه‌ای در آبادان شکل می‌گیرد.

قصه فصل نخست این سریال درباره دختری عراقی به نام نجلا با پیشه پرستاری بود. عبد خواستگار سمج او برای رسیدن به نجلا در تلاش بود تا هر مانعی را از سر راهش بردارد و برای همین از هیچ تلاشی فروگذار نبود. از سویی زندگی که نجلا در گذشته داشته و ورود به اربعین سرخ تا آخر عمر در مقابل چشمانش مرور می‌شود.

نجلا چند سال پیش در عراق ازدواج کرده و یک فرزند با نام حسین دارد و همه تلاشش را به کار می‌گیرد تا برای حتی یک بار هم که شده حسین را از نزدیک ببیند به همین خاطر به همراه چند نفر از بستگان راهی عراق می‌شوند.

در این سریال فضای ملتهب سال‌های ۵۸ و درگیری با عراق و بعثی‌ها و عبور از مرز عراق که در آن زمان کار ساده‌ای نبود، به تصویر کشیده شد. اما قصه فصل دو از ادامه سفر نجلا به عراق آغاز می‌شود و تا زمان اشغال خرمشهر و ورود شخصیت‌های اصلی داستان به جنگ میان ایران و عراق نیز ادامه پیدا می‌کند و قصه در فصل جدید فضای جنگی دارد.

رسول زاده و ایفای نقشی با لهجه عراقی

سارا رسول زاده که تا به حال در قامت مجری و بازیگر دیده شده است، در این سریال نقش «نجلا» را ایفا می‌کرد. دختری با لهجه عربی که اواسط قصه برای پیدا کردن فرزندش به عراق می‌رود.

رسول زاده تا قبل از حضور در نجلا، در سریال پرده نشین برای تلویزیون بازی کرده بود و پس از آن دیگر در تلویزیون حضور نداشت.

 تغییر بازیگر نقش اصلی در فصل دو/ محیا دهقانی به جای سارا رسول زاده!

به طور معمول هیچ کارگردان و تهیه کننده‌ای راغب نیست تا نقش اصلی سریال خود را تغییر دهد. حال می‌خواهد احترام به مخاطب باشد یا بر هم نزدن باور او از نقش. اما مدتی است که این موضوع در مجموعه‌های تلویزیونی پرمخاطب باب شده است. یکی از همین‌ها سریال بچه مهندس بود که در فصل ۳ با بازی روزبه حصاری به اوج رسید و در فصل چهار به دلیل تغییر این بازیگر افت کرد.

«سعید سعدی» تهیه کنندگی بچه مهندس را هم بر عهده داشت و در نجلا برای بار دوم دست به تغییر بازیگر نقش اصلی اش زد و به دلیل حضور رسول زاده در سریال «بامداد خمار» که این روز‌ها در شبکه نمایش خانگی تولید می‌شود، منتظر او نماندند و سریال را با محیا دهقانی کلید زدند!

خیراله تقیانی پور و کارگردانی اولین سریال

تقیانی پور با اینکه سال‌ها است در عرصه تئاتر کار‌های بسیاری را کارگردانی و نویسندگی کرده است، اما کمتر عرصه تصویر را تجربه کرده است. شاید «نجلا» اولین تجربه سریال تلویزیونی او باشد که با آموزه‌هایی که از تئاتر با خود به همراه آورده بود، توانست مخاطبان بسیاری را جذب این سریال کند.

 روایت قصه در عراق؛ ضبط در تهران

اغلب لوکیشن‌های این سریال در آبادان و تهران قرار داشت. گروه تولید برای سهولت در رفت و آمد عوامل و شرایطی که کرونا بر آن‌ها تحمیل کرده بود، تصمیم گرفتند سکانس‌های عراق را در بوستان ولایت تصویربرداری کنند. به همین منظور برای طبیعی درآمدن این سکانس‌ها برای بخشی از صحنه‌ها دکورسازی صورت گرفت. اما هنوز معلوم نیست برای فصل دو نیز گروه در تهران دکورسازی می‌کنند یا به اهواز و آبادان می‌روند!

شازده قجر در نقش مرد عاشق پیشه آبادانی

حسام منظور که با بازی در نقش شازده قجر در سریال بانوی عمارت به شهرت رسید، در این سریال نقش مردی آبادانی به نام عبد را ایفا می‌کرد که دلباخته نجلا شده بود. با اینکه شمایل ظاهری منظور در این سریال با سریال بانوی عمارت و برادر جان یکی بود، اما در بازی، تفاوت‌های بسیاری را به تصویر کشیده بود.

بازیگران این سریال چه افرادی بودند؟

حسام منظور، سارا رسول‌زاده، ملیکا شریفی‌نیا، مصطفی ساسانی، سوگل طهماسبی، جواد پورزند، علی غابشی، مرتضی شاه‌کرم، وحید نفر، بدرالسادات برنجانی، محسن پوشانی، محسن سلیمانی، سجاد دیرمینا، ابراهیم گله‌دارزاده و با هنرمندی هدایت هاشمی، سیدمهرداد ضیایی و آزیتا حاجیان از بازیگران این سریال بودند که اغلب آن‌ها در فصل دو نیز حضور دارند.

منیع: فارس

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سریال تلویزیونی بازیگر سینما و تلویزیون بازیگر نقش اصلی رسول زاده روز ها فصل دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۲۸۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد

اعتماد نوشت: بهنام تشکر به‌تازگی در برنامه «زودیاک» که در شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود، حضور یافته و از بازیگران اصلی است.

گفت‌وگوی زیر به این مناسبت با او انجام شده است.

دلیل حضورتان در برنامه زودیاک، علاقه به بازی مافیاست یا حضور در یک گیم شو به عنوان یک تجربه متفاوت در قالب تصویر؟

من بازی مافیا را دوست دارم و از اولین نفراتی بودم که در تلویزیون مافیا اجرا کردم و گاد بازی بودم. هرچه سری‌های جدیدتری از مافیا تولید شد، نقش‌های بیشتری روی کار آمد که برای من جذاب بود. زودیاک هم سناریوی جذاب و متفاوتی داشت و وقتی دوستان دعوت کردند تصمیم گرفتم که در برنامه زودیاک باشم.

گرداندن بازی مافیا را بیشتر دوست دارید یا بازی کردن را؟

گرداندن بازی را بیشتر دوست دارم. اینکه سفید باشم برایم لذتبخش‌تر است.

نظرتان در مورد مدل اجرا و گردانندگی محمد بحرانی در زودیاک چیست؟

محمد را خیلی زیاد دوست دارم و به نظرم در هر جایی که قرار می‌گیرد، مخاطب همراهش است. فکر می‌کنم در فصل اول زودیاک، کمی با احتیاط گرداندن بازی را پیش می‌برد و مراعات بازیکن‌ها را می‌کرد. اطمینان دارم که خودش هم به این فکر کرده و در فصل دوم، به تغییر مدل گردانندگی بازی فکر کرده است.

از تجربه کار در نمایش خانگی و تفاوتش با تلویزیون بگویید؟

من تقریبا جزو اولین نفراتی بودم که نمایش خانگی را با سریال ساخت ایران تجربه کردم. ساخت ایران اولین سریالی بود که به صورت دی وی دی منتشر شد. این دو مدیا، تفاوت‌های مشخصی دارند. محدودیت‌های صدا و سیما، فیلمنامه‌هایی که تثبیت می‌کند، ناظران پخشی که دارد با نمایش خانگی متفاوت است. فضای کار در پلتفرم‌ها راحت‌تر است و به این واسطه، کارگردان‌ها، نویسنده‌ها به تبع آن بازیگران دست‌شان در کار بازتر است. این‌ها مواردی است که همه می‌دانند و البته خیلی هم پیچیده نیست.

به عنوان کسی که بخش زیادی از تجربیات کاری‌اش را به نقش‌آفرینی در سریال‌های تلویزیون اختصاص داده، ممکن است که شما هم مثل خیلی‌ها، نگران حال این روز‌های تلویزیون باشید. از نظر شما تلویزیون چطور می‌تواند به وضعیت سابقش برگردد؟

تلویزیون باید به همه نظرات مردم توجه کند و برای همه اقشار مردم برنامه بسازد، نه فقط برای عده‌ای خاص. مدیران تلویزیون فعلی، تمرکزشان را بر چیز‌هایی گذاشته‌اند که فقط و فقط خودشان قبول دارند در حالی که خودشان هم خیلی خوب می‌دانند که بخش زیادی از مخاطب‌شان را از دست داده‌اند و به نظر می‌رسد که با این شیوه‌ای که پیش می‌روند، خیلی هم برای‌شان مهم نیست. امیدوارم که این مدیران عزیز، تجدیدنظری در روند سیاستگذاری‌شان داشته باشند که تلویزیون مثل دهه هشتاد یا حتی اوایل دهه نود، دوباره به اوج خودش برگردد و با سریال‌های پرطرفداری مثل ساختمان پزشکان و دودکش و باقی سریال‌های خوب و موفق، مردم و مخاطب را برای خودش حفظ کند. من فکر می‌کنم مردم هنوز هم انتظار دارند تلویزیون به رسانه اصلی و ملی همه افراد جامعه تبدیل شود.

به سریال ساختمان پزشکان اشاره کردید؛ تیم سازنده این سریال، تجربیات خوبی در تلویزیون رقم زدند. به نظرتان جای خالی چهره‌های دهه‌های قبل چقدر در تلویزیون احساس می‌شود؟

به نظرم بیشتر از جای خالی کسانی که در آن سریال‌ها یا برنامه‌ها کار می‌کردند، جای خالی برنامه‌های‌شان احساس می‌شود. این وضعیت، نتیجه مدل تصمیم‌گیری فعلی است. اتفاقا همان عوامل الان تجربیات‌شان بیشتر شده و ممکن است در شرایط مطلوب، خیلی بهتر از قبل کار کنند. باز هم تأکید می‌کنم که تصمیمات تلویزیون مهم است و به نظرم خیلی هم جرات و جسارت ویژه‌ای نمی‌خواهد. به هر حال آن برنامه‌ها و سریال‌های خیایان خلوت کن در همین تلویزیون، تولید و پخش شده‌اند.

ترجیح‌تان کار در فضای کمدی است یا جدی؟

در حال حاضر به فضای کمدی نمی‌توانم فکر کنم و راستش اصلا کمدی در من گم شده و دلایلش را هم همه می‌دانیم. اما به دور از شرایط فعلی، فضای جدی و درام را بیشتر دوست دارم.

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • مردان سلبریتی که فیلر تزریق کرده‌اند
  • محمود گبرلو بازیگر شد
  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • (عکس) استایل جالب بازیگر زن سریال «گاندو» در ترکیه
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • از فصل دوم جایگزین نقش کژال شدم/ پیشنهادات کاری دیگری دارم اما تصمیم نگرفته‌ام
  • فیلم| جزئیات جدید از آسیب دیدگی سعیدآقاخانی در سریال «نون خ»
  • شرافتی: رانندگی مینی‌بوس در «نون‌خ۵» برای من چالش‌برانگیز بود